Onze diensten

Pure synergie én een vleugje magie.

Je kunt de sfeer al bijna proeven.

Onze catering diensten

Indrukwekkende catering en aankleding voor uw kerstevent

Kerstborrel

De Honneurs transformeert uw kerstborrel in een magische ervaring. Onze expertise in het creëren van een feestelijke en warme sfeer maakt uw kerstviering onvergetelijk, met heerlijke gerechten en een sprankelende presentatie.

Bekijk meer
Vakmanschap en kwaliteit

Catering

Bij De Honneurs verheffen we catering tot een kunstvorm. Ons toegewijde team zorgt voor een culinaire ervaring die verder gaat dan alleen eten; het is een samenspel van smaak, presentatie en service die uw evenementen onvergetelijk maakt.

Bekijk meer
Traiteur in actie

Luxe Catering

De Honneurs’ luxe catering is een symfonie van smaak en stijl. Van intieme diners tot grandioze evenementen, wij leveren een ongeëvenaarde culinaire ervaring die uw gelegenheid naar een buitengewoon niveau tilt.

Bekijk meer
Broodjes met sla voor de catering voor festivals worden bereid door een medewerker van de Honneurs

Festival Catering

Bij De Honneurs is festivalcatering een kans om creativiteit en culinaire finesse te combineren. Wij zorgen voor een onvergetelijke eetervaring die de energie en het plezier van uw festival versterkt.

Bekijk meer
Personeelsfeest op eigen locatie

Bruiloft Catering

Uw bruiloft is de dag waarop elk detail telt. De Honneurs staat klaar om deze dag onvergetelijk te maken met onze luxe bruiloft catering. Van intieme diners tot uitgebreide feesten, wij creëren culinaire hoogstandjes die uw liefdesverhaal eer aan doen.

Bekijk meer

Bruiloften

Bij De Honneurs geloven we dat uw bruiloft meer is dan een ceremonie; het is een viering van liefde en levenslange herinneringen. Onze toegewijde en ervaren teams zorgen ervoor dat elk aspect van uw bruiloft perfect is, van de culinaire ervaring tot de algehele sfeer en styling.

Bekijk meer
Event catering bij u aan huis of op locatie

Beurs catering

Bij De Honneurs begrijpen we de dynamiek en het belang van hoogwaardige catering op beurzen. Of het nu gaat om een lokale vakbeurs of een internationale expositie, wij zorgen ervoor dat uw gasten genieten van een culinaire ervaring die bijdraagt aan de algehele beleving van het evenement.

Bekijk meer

Feestje Geven

Of u nu een verjaardag, jubileum of gewoon een speciale gelegenheid viert, De Honneurs maakt elk feestje onvergetelijk. Onze expertise in catering en evenementenplanning zorgt ervoor dat uw feest niet alleen voldoet aan uw verwachtingen, maar deze overtreft.

Bekijk meer
Niet zomaar een barbecue

Kwaliteit Catering

Bij De Honneurs staat kwaliteit centraal in alles wat we doen. Van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten tot de meest verfijnde presentaties.

Bekijk meer

Createurs d'ambiance

Een sfeervol concept op maat?

Neem contact op voor een concept dat perfect aansluit op uw wensen en de sfeer van uw event. Wij verzorgen graag een beleving die uw bezoekers en gasten zullen waarderen en onthouden.