Onze diensten

Pure synergie én een vleugje magie.

Je kunt de sfeer al bijna proeven.

Onze catering diensten

Niet zomaar een barbecue

Kwaliteit Catering

Bij De Honneurs staat kwaliteit centraal in alles wat we doen. Van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten tot de meest verfijnde presentaties.

Bekijk meer

Feestje Geven

Of u nu een verjaardag, jubileum of gewoon een speciale gelegenheid viert, De Honneurs maakt elk feestje onvergetelijk. Onze expertise in catering en evenementenplanning zorgt ervoor dat uw feest niet alleen voldoet aan uw verwachtingen, maar deze overtreft.

Bekijk meer
Event catering bij u aan huis of op locatie

Beurs catering

Bij De Honneurs begrijpen we de dynamiek en het belang van hoogwaardige catering op beurzen. Of het nu gaat om een lokale vakbeurs of een internationale expositie, wij zorgen ervoor dat uw gasten genieten van een culinaire ervaring die bijdraagt aan de algehele beleving van het evenement.

Bekijk meer
Traiteur in actie

Luxe Catering

De Honneurs’ luxe catering is een symfonie van smaak en stijl. Van intieme diners tot grandioze evenementen, wij leveren een ongeëvenaarde culinaire ervaring die uw gelegenheid naar een buitengewoon niveau tilt.

Bekijk meer
Thuisdiner

Thuisdiner

Als u graag een smaakvolle avond wilt organiseren, laat dan de Honneurs een thuisdiner verzorgen. Een kok bereidt dan een menu dat uw gasten zal imponeren. Gewoon in uw eigen keuken. Dit gebeurt allemaal volledig live en voor het oog van uw gasten, want liefde uit de keuken brengt een glimlach aan tafel. Vanaf 20 personen.

Bekijk meer
Luxe Cateringmogelijkheden voor een Begrafenis

Bedrijfsborrel

Maak uw bedrijfsborrel onvergetelijk met De Honneurs. Ons team van experts creëert de perfecte ambiance voor uw zakelijke evenementen, waarbij wij de beste culinaire ervaringen combineren met een professionele en stijlvolle uitvoering.

Bekijk meer
Borrelplank van Traiteur uit Nijmegen

Traiteur Nijmegen

Ontdek de unieke smaken en verfijnde service van De Honneurs, uw toonaangevende traiteur in Nijmegen. Wij brengen culinaire kunst en elegantie samen voor elk evenement, van intieme diners tot grote vieringen.

Bekijk meer
Vakmanschap en kwaliteit

Catering

Bij De Honneurs verheffen we catering tot een kunstvorm. Ons toegewijde team zorgt voor een culinaire ervaring die verder gaat dan alleen eten; het is een samenspel van smaak, presentatie en service die uw evenementen onvergetelijk maakt.

Bekijk meer
Broodjes met sla voor de catering voor festivals worden bereid door een medewerker van de Honneurs

Festival Catering

Bij De Honneurs is festivalcatering een kans om creativiteit en culinaire finesse te combineren. Wij zorgen voor een onvergetelijke eetervaring die de energie en het plezier van uw festival versterkt.

Bekijk meer

Createurs d'ambiance

Een sfeervol concept op maat?

Neem contact op voor een concept dat perfect aansluit op uw wensen en de sfeer van uw event. Wij verzorgen graag een beleving die uw bezoekers en gasten zullen waarderen en onthouden.