Catering: kunst, smaak en stijl

Culinaire ervaringen die herinneringen creëren

Bij De Honneurs verheffen we catering tot een kunstvorm. Ons toegewijde team zorgt voor een culinaire ervaring die verder gaat dan alleen eten; het is een samenspel van smaak, presentatie en service die uw evenementen onvergetelijk maakt.
Elke hap is een verhaal, elke maaltijd een herinnering.

Joris Kuik

Oprichter - De Honneurs

Een fusie van smaak en creativiteit

Een synoniem voor uitmuntendheid.

Onze cateringservices combineren innovatieve gerechten met prachtige presentaties, waardoor we elk evenement transformeren in een unieke culinaire beleving.

Op maat gemaakte ervaringen

Van intieme diners tot grootschalige evenementen, wij bieden gepersonaliseerde cateringoplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften en wensen.

Ongeëvenaarde service

Ons team streeft naar perfectie in elk aspect van onze service, zodat u en uw gasten kunnen genieten van een zorgeloze en onvergetelijke ervaring.

Voor elk moment, elke gelegenheid

Catering op maat voor elk evenement

Of u nu een bedrijfsevenement, een familiefeest of een speciale gelegenheid plant, onze cateringdiensten zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen en uw verwachtingen te overtreffen.

Uitgebreide planning

Onze belofte: kwaliteit en excellence.

Wij beginnen met een grondige planning, waarbij we uw wensen en specificaties tot in detail bespreken en integreren in onze cateringvoorbereiding.

Professionele uitvoering

Ons team van ervaren chefs en bedieningspersoneel zorgt ervoor dat elk aspect van de catering naadloos en professioneel wordt uitgevoerd.

Onberispelijke afwerking

We zorgen ervoor dat de presentatie van het eten en de bediening tot in de perfectie zijn, waardoor uw evenement een ware culinaire ervaring wordt.

Passie en professionaliteit

Maak kennis met onze catering experts.

Ons team bestaat uit getalenteerde chef-koks, creatieve planners en deskundig bedieningspersoneel, allemaal toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke cateringdiensten. De glimlach en waardering van onze klanten zijn onze grootste drijfveren. Wij streven ernaar om elke ervaring met De Honneurs onvergetelijk te maken.
Van de eerste voorbereidingen tot de laatste afronding, ons team zorgt ervoor dat elk evenement een culinair hoogtepunt is. Ons team werkt harmonieus samen om ervoor te zorgen dat elk evenement soepel verloopt, met een focus op kwaliteit en gasttevredenheid.
Joris Kuik

Joris Kuik.

Founder

image001

Robin ten Lohuis.

Sales

FAQ's

Antwoorden op uw catering vragen

Onze chefs zijn experts in het creëren van op maat gemaakte menu’s die perfect aansluiten bij het thema, de stijl en de sfeer van uw evenement.
Ja, wij bieden een breed scala aan opties voor speciale dieetwensen, inclusief vegetarisch, veganistisch, glutenvrij en meer.
Onze unieke combinatie van culinaire excellentie, creatieve presentatie en onberispelijke service zet ons apart in de wereld van evenementencatering.
U kunt ons het beste direct een e-mail sturen met uw wensen, de datum en het aantal personen. Zo kunnen we zo snel en volledig mogelijk reageren. U kunt ook onderstaand contactformulier gebruiken.

CONTACT

Krijg een antwoord op uw vragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Type aanvraag
Voor - en achternaam
Waarop u het beste te bereiken bent
Uw e-mailadres
Bijv. bruiloft of beurs evenement
Datum van het evenement
Vul de stad of nog liever het adres van de locatie van het evenement in
Stel uw vraag of beschrijf de sfeer die u wenst neer te zetten