Festival catering: creatief, levendig, onvergetelijk

Verrijk uw festival met schaalbare en smakelijke catering

Bij De Honneurs is festival catering een kans om creativiteit en culinaire finesse te combineren. Wij zorgen voor een onvergetelijke eetervaring die de energie en de sfeer van uw festival versterkt.
Vanaf €8pp
Een festival is niet compleet zonder de geuren en smaken van heerlijke gerechten.

Joris Kuik

Oprichter - De Honneurs

De magie van smaak en presentatie

Transformeer uw festival met culinaire kunst.

We gebruiken onze culinaire expertise om een magische eetervaring te creëren, perfect afgestemd op de sfeer en het thema van uw festival.

Diversiteit en kwaliteit

Ons aanbod varieert van lokale favorieten tot internationale delicatessen, altijd bereid met de hoogste kwaliteitsingrediënten.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring in festivalcatering brengen we efficiëntie, professionaliteit en uitzonderlijke service naar elk evenement.

Catering voor elk soort festival

Een culinair hoogtepunt voor elk evenement

Of het nu gaat om een muziekfestival, een bedrijfsevenement of een culturele viering, onze festivalcatering voegt een essentiële dimensie toe aan de beleving.

Unieke culinaire concepten

Onze formule: innovatie, smaak, tevredenheid.

Onze chefs creëren unieke culinaire concepten die aansluiten bij de thema’s en trends van hedendaagse festivals.

Aanpasbaar en veelzijdig

Onze flexibele aanpak zorgt ervoor dat we kunnen inspelen op verschillende smaken en voorkeuren, perfect passend bij de diversiteit van uw festivalgangers.

Efficiënte en professionele service

Wij waarborgen een efficiënte en professionele service, van de voorbereiding tot de uitvoering, om de beste eetervaring op uw festival te garanderen.
Meer dan alleen event catering op maat

Een passie voor festivals en voeding

Gedreven door creativiteit.

Ons team bestaat uit gepassioneerde chefs, eventplanners en servicemedewerkers, elk met een diepe liefde voor festivals en culinaire kunsten. De tevredenheid van de festivalgangers staat bij ons voorop. Wij streven ernaar om van elk festival een succesvol en smaakvol evenement te maken.
Ons team brengt een unieke mix van creativiteit, expertise en enthousiasme naar elk festival. We zijn toegewijd aan het creëren van een levendige en onvergetelijke festivalervaring voor u en uw gasten.
Joris Kuik

Joris Kuik.

Founder

image001

Robin ten Lohuis.

Sales

FAQ's

Antwoorden op uw festivalcatering vragen

Absoluut, wij zijn experts in het creëren van thematische menu’s die perfect aansluiten bij de unieke sfeer van elk festival.
Onze ervaring met grote evenementen stelt ons in staat om consistent hoge kwaliteit te leveren, zelfs bij grote aantallen gasten.
Ja, duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van onze festivalcatering. Wij bieden milieuvriendelijke opties en streven ernaar onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.
U kunt ons het beste direct een e-mail sturen met uw wensen, de datum en het aantal personen. Zo kunnen we zo snel en volledig mogelijk reageren. U kunt ook onderstaand contactformulier gebruiken.

CONTACT

Krijg een antwoord op uw vragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Type aanvraag
Voor - en achternaam
Waarop u het beste te bereiken bent
Uw e-mailadres
Bijv. bruiloft of beurs evenement
Datum van het evenement
Vul de stad of nog liever het adres van de locatie van het evenement in
Stel uw vraag of beschrijf de sfeer die u wenst neer te zetten