Luxe barbecue: smaakvol en stijlvol

Til uw buitenfeest naar een hoger niveau

De Honneurs maakt barbecuen een luxe barbecue-ervaring. Met onze combinatie van verfijnde smaken, hoogwaardige ingrediënten en professionele presentatie maken we van elke gelegenheid een buitengewoon evenement. Vanaf 40 personen.
Vanaf €28pp
Waar verfijning en plezier samenkomen in de open lucht.

Joris Kuik

Oprichter - De Honneurs

Niet zomaar een barbecue, maar een culinaire reis

Een unieke barbecue beleving.

Een barbecue van de Honneurs is een culinaire reis die de traditionele barbecue overstijgt met zijn verfijnde smaken en elegante presentatie.

Creatieve en innovatieve gerechten

We verleggen de grenzen van de traditionele barbecue met creatieve en innovatieve gerechten die elke gast zullen verrassen.

Hoogwaardige ingrediënten

Alleen de beste ingrediënten worden geselecteerd voor onze luxe barbecue, om de kwaliteit en smaak van elk gerecht te garanderen.

Geschikt voor elke gelegenheid

Een onvergetelijke ervaring voor elk evenement

Of het nu een familiebijeenkomst is of een zakelijk evenement, onze barbecue catering tilt uw viering naar een hoger niveau met zijn uitzonderlijke kwaliteit en stijl.

Naadloze organisatie

Aandacht voor detail en perfectie.

Van de planning tot de uitvoering, ons team zorgt voor elk detail om uw luxe barbecue vlekkeloos en onvergetelijk te maken.

Uitmuntende kookkunst

Onze chef-koks brengen hun expertise naar uw evenement, met gerechten die zowel qua smaak als presentatie indruk maken.

Een sfeer van verfijning

De sfeer bij onze luxe barbecue is ongeëvenaard, met elegante decoratie en een ambiance die perfect past bij de gelegenheid.
maar een culinaire reis

Passie voor barbecue op hoog niveau

Ontmoet onze barbecue meesters.

Ons team van professionele chefs en eventplanners is gespecialiseerd in het creëren van een luxe barbecue-ervaring die alle verwachtingen overtreft. De tevredenheid van onze gasten is onze prioriteit. Wij zorgen voor een onvergetelijke beleving met elke luxe barbecue.
Wij brengen vakmanschap en creativiteit samen om van elke barbecue een onvergetelijk evenement te maken. Onze chefs zijn ware kunstenaars in de keuken, met een passie voor het creëren van unieke en heerlijke barbecuegerechten.
Jop van Ruitenbeek

Jop van Ruitenbeek.

Grillmeester

image001

Robin ten Lohuis.

Accountmanager

FAQ's

Uw vragen beantwoord over luxe barbecue

Absoluut, wij zijn bedreven in het aanpassen van onze barbecue aan elk gewenst thema, wat zorgt voor een persoonlijke en unieke ervaring.
Onze benadering van luxe barbecue combineert gastronomische expertise met een ongeëvenaarde service en presentatie, wat resulteert in een exclusieve ervaring.
Ja, we hebben een verscheidenheid aan vegetarische en veganistische opties die net zo verfijnd en heerlijk zijn als onze traditionele gerechten.
U kunt ons het beste direct een e-mail sturen met uw wensen, de datum en het aantal personen. Zo kunnen we zo snel en volledig mogelijk reageren. U kunt ook onderstaand contactformulier gebruiken.

CONTACT

Krijg een antwoord op uw vragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Type aanvraag
Voor - en achternaam
Waarop u het beste te bereiken bent
Uw e-mailadres
Bijv. bruiloft of beurs evenement
Datum van het evenement
Vul de stad of nog liever het adres van de locatie van het evenement in
Stel uw vraag of beschrijf de sfeer die u wenst neer te zetten