Bruiloften: waar dromen werkelijkheid worden

De perfecte dag, tot in de fijnste details

Bij De Honneurs geloven we dat uw bruiloft meer is dan een ceremonie; het is een viering van liefde en levenslange herinneringen. Onze toegewijde en ervaren teams zorgen ervoor dat elk aspect van uw bruiloft perfect is, van de culinaire ervaring tot de algehele sfeer en styling.
Vanaf €48pp
Elke bruiloft die we verzorgen, is een uniek verhaal van liefde en viering, verteld met passie en precisie.

Joris Kuik

Oprichter - De Honneurs

Ongeëvenaarde gastvrijheid en creativiteit

Een dag om nooit te vergeten.

Wij streven ernaar om van uw bruiloft een weerspiegeling te maken van uw persoonlijke verhaal. Dit wordt verrijkt met onze kenmerkende gastvrijheid en creatieve flair.

Aanpassing en flexibiliteit

Ons team werkt nauw samen met u om ervoor te zorgen dat elk aspect van uw bruiloft uw wensen weerspiegelt, van het menu tot de styling.

Detail en perfectie

We zijn toegewijd aan precisie in elk detail. Van de culinaire presentatie tot de sfeer van de locatie, wij regelen het. Zo kunnen wij een onvergetelijke dag garanderen.

Voor momenten die eeuwig duren

Het podium voor uw liefdesverhaal

Onze bruiloftservices zijn ontworpen om uw liefdesverhaal in de schijnwerpers te zetten. Of het nu gaat om een intieme ceremonie of een grootse viering, wij zorgen ervoor dat uw bruiloft niets minder dan perfect is.

Persoonlijke consultatie

Uw droom, onze uitvoering.

We beginnen met een gedetailleerde bespreking van uw wensen en visie, waarbij we nauw samenwerken om elk aspect van uw bruiloft te personaliseren.

Creatieve en flexibele planning

Ons creatieve team staat klaar om flexibel en innovatief te reageren op uw ideeën, zodat we samen een werkelijk unieke ervaring kunnen creëren.

Vlekkeloze uitvoering

Op de grote dag zelf zorgt ons team ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw speciale momenten.
Traiteur in actie

Passie en precisie

Het hart van uw bruiloft.

Onze professionals zijn experts in hun vakgebied, van culinaire kunsten tot evenementenplanning, en brengen een schat aan ervaring en toewijding met zich mee. De glimlach op de gezichten van onze bruiden en bruidegoms is onze grootste beloning. We streven ernaar om van elke bruiloft een onvergetelijk evenement te maken.
We streven naar perfectie in alles wat we doen, zodat uw bruiloft niets minder dan u ooit heeft durven dromen. Elk lid van ons team deelt een passie voor het creëren van buitengewone ervaringen en streeft naar precisie in elke taak.
Joris Kuik

Joris Kuik.

Founder

image001

Robin ten Lohuis.

Sales

FAQ's

Antwoorden op uw vragen over bruiloften

Zeker, we zijn gespecialiseerd in het creëren van bruiloften die uw unieke stijl en persoonlijkheid weerspiegelen, ongeacht het thema of de locatie.
Wij zijn er om aan al uw culinaire wensen te voldoen. Of het nu gaat om speciale dieetwensen of unieke smaakvoorkeuren, ons team staat klaar om u te helpen.
Ons evenemententeam werkt nauw samen met u om elk aspect van de bruiloft te coördineren, waarbij we zorgen voor een soepele en stressvrije planning.
U kunt ons het beste direct een e-mail sturen met uw wensen, de datum en het aantal personen. Zo kunnen we zo snel en volledig mogelijk reageren. U kunt ook onderstaand contactformulier gebruiken.

CONTACT

Krijg een antwoord op uw vragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Type aanvraag
Voor - en achternaam
Waarop u het beste te bereiken bent
Uw e-mailadres
Bijv. bruiloft of beurs evenement
Datum van het evenement
Vul de stad of nog liever het adres van de locatie van het evenement in
Stel uw vraag of beschrijf de sfeer die u wenst neer te zetten