KerstborrelGeniet van een onvergetelijke kerst

Als u graag een smaakvolle feestavond wilt organiseren, laat dan de Honneurs uw kerstcatering verzorgen. Een kok bereidt heerlijke hapjes die uw gasten zullen imponeren. Gewoon in uw eigen keuken. Dit gebeurt allemaal volledig live en voor het oog van uw gasten, want liefde uit de keuken brengt een glimlach aan tafel.

ThuisdinerGeniet van een onvergetelijke kerst

Als u graag een smaakvolle feestavond wilt organiseren, laat dan de Honneurs uw kerstcatering verzorgen. Of dit nou een kerstdiner, kerstborrel of uw complete kerst is. Een kok bereidt dan een menu dat uw gasten zal imponeren. Gewoon in uw eigen keuken. Dit gebeurt allemaal volledig live en voor het oog van uw gasten, want liefde uit de keuken brengt een glimlach aan tafel.

Geluk halen uit een kerstborrel

Waarom we met kerstborrels gestart zijn

Als zijnde De Honneurs organiseren wij de meest originele kerstborrels. Wij delen graag onze passie voor voedsel, vriendschap en vermaak met u. Iedere opdracht is anders, want wij nemen al uw wensen in acht zodat uw kerstborrel een avond wordt waar nog lang over nagepraat zal worden.

De Honneurs zullen er alles aan doen om uw kerstborrel een daverend succes te maken. Het is ten slotte een bijzonder moment, waar vaak de gehele familie of vriendengroep weer eens bij elkaar is. Op deze manier kunt u uw familie en vrienden een keer flink verwennen. U kunt de avond volledig aanpassen aan uw smaak. Dit geldt voor de hapjes, maar ook voor alle elementen hieromheen. Denk bijvoorbeeld aan de aankleding, het entertainment en het personeel. Niets is onmogelijk. En u hoeft u nergens meer zorgen over te maken die avond.

Bent u klaar om ons De Honneurs te laten waarnemen op het gebied van het thuisdiner?

De passie
voor perfectie
geeft plezier

De Honneurs verzorgen high-class kerstcatering die precies aan uw smaak voldoen en waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn.

De passie
voor perfectie
geeft plezier

De Honneurs verzorgen high-class kerstcatering die precies aan uw smaak voldoen en waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn.

walking-dinner-de-honneurs

Geniet van de kerstborrel

Omdat de Honneurs alle facetten van de kerstborrel verzorgen, heeft u genoeg tijd om met uw gasten door te brengen. Hierdoor zal u zelf meer van de borrel kunnen genieten. Daarnaast krijgt uw borrel daardoor ook een persoonlijker tintje, want ze komen uiteraard voor u. De Honneurs werken alleen met toegankelijke, rustige en passievolle professionals. Wij verzorgen de volledige avond, maar zetten onszelf nooit in de spotlight. Het is immers úw avond. Geniet van een fijne Kerstmis!

Een aangepast menu

Om een kerstborrel te creëren waar uw gasten nog lang over zullen napraten, stellen de Honneurs een uniek menu samen. De culinaire creaties worden volledig aan uw smaak aangepast. Uiteraard wordt er ook met allergieën en andere voedingsvoorschriften rekening gehouden.

Volg ons

https://dehonneurs.nl/wp-content/uploads/2018/01/honneurs-logo-320x203.png