Festival foodGeniet van het meest spectaculaire festival food

Voor origineel en heerlijk festival food kunt u ons de Honneurs laten waarnemen. De gasten en bezoekers op uw festival zal het aan niets ontbreken. U kunt zich dan bezighouden met de facetten van uw festival die écht belangrijk zijn, zoals artiesten, productie en promotie. U kunt er dan zeker van zijn dat de catering uitstekend is.

Op maat gemaakt festival food voor u

Uw gasten genieten
De Honneurs verzorgen heerlijk festival catering waar uw gasten de prachtigste herinneringen aan over zullen houden.
High-class food
Wij bereiden de meest smaakvolle festival catering zodat uw gasten van de heerlijkste culinaire hoogstandjes kunnen genieten.
https://dehonneurs.nl/wp-content/uploads/2018/01/honneurs.jpg
Ongedwongen sfeer
De Honneurs stellen zich altijd professioneel op. Daarom zorgen wij op uw festival altijd voor een fijne sfeer.
Geweldige festivals
Met de liefde waarmee wij uw food bereiden willen wij uw gasten gelukkig maken en laten genieten van de mooiste festivalmomenten.
Uw gasten genieten
De Honneurs verzorgen festival catering waar uw gasten de prachtigste herinneringen aan over zullen houden.
High-class food
Wij bereiden het meest smaakvolle eten en drinken zodat uw gasten van de heerlijkste culinaire hoogstandjes kunnen genieten.
https://dehonneurs.nl/wp-content/uploads/2018/01/honneurs.jpg
Ongedwongen sfeer
De Honneurs stellen zich altijd professioneel op. Daarom zorgen wij op uw festival altijd voor een fijne sfeer.
Geweldige festivals
Met de liefde waarmee wij uw catering bereiden willen wij uw gasten gelukkig maken en laten genieten van de mooiste festivalmomenten.

Geluk halen uit festival food

Waarom we met festival food gestart zijn

Als zijnde de Honneurs bereiden wij het meest originele festival food. Wij willen op uw festival graag voedsel, vriendschap en vermaak kunnen aanbieden. Elke festivalopdracht is maatwerk. Daarom zorgen wij er altijd voor dat uw festival food precies naar uw wensen wordt bereid. Zo zullen uw gasten uw festival altijd herinneren.

De Honneurs zorgen ervoor dat uw festival food eruit springt. Alleen de mooiste ingrediënten worden gebruikt. Geen slappe hamburger, maar smaakvol voedsel waar uw bezoekers gelukkig van worden en waar ze het hele festival genoeg energie van krijgen. Wij gaan alleen voor het beste, want geluk zit ‘m in de kleine dingen.

Bent u klaar om ons de Honneurs te laten waarnemen op het gebied van festival food?

De passie
voor perfectie
geeft plezier

De Honneurs verzorgen high-class festival food dat precies aan uw smaak voldoet en waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn.

https://dehonneurs.nl/wp-content/uploads/2018/01/de-honneurs-catering-festivalcatering-004.jpg

Geen wens is te gek

Samen bepalen we welk festival food wij gaan serveren. Ieder festival is immers anders. Daarom gaan we samen kijken welke snacks en maaltijden het beste bij uw festival passen. Zo weet u zeker dat uw gasten de best keuze hebben aan versnaperingen.

Alleen de beste smaken

Omdat wij verder kijken dan voedsel is onze festival food een match voor ieder evenement. De Honneurs werken namelijk op het snijvlak tussen voedsel, vriendschap en vermaak. Het eten is voor ons belangrijk, maar uiteindelijk moet het totaalplaatje kloppen. Wij zorgen ervoor, door ons deel te doen, dat uw festival een groot succes zal zijn.

Volg ons

https://dehonneurs.nl/wp-content/uploads/2018/01/honneurs-logo-320x203.png