Festival food: smaakvol en sprankelend

Een culinaire reis op uw festival

Bij De Honneurs brengen we festival food naar een hoger niveau. Onze missie is om elk festival te verrijken met creatieve en heerlijke culinaire opties die de sfeer van het evenement weerspiegelen en versterken.
Waar eten, cultuur en festiviteiten samenkomen.

Joris Kuik

Oprichter - De Honneurs

Creativiteit en kwaliteit hand in hand

Een feest voor de zintuigen.

Onze benadering van festival food is gebaseerd op innovatie en kwaliteit. We streven ernaar om gerechten te bieden die niet alleen heerlijk zijn, maar ook bijdragen aan de totale festivalervaring.

Divers en aantrekkelijk

Van traditionele lekkernijen tot moderne culinaire creaties, ons aanbod is ontworpen om een breed scala aan smaken en voorkeuren aan te spreken.

Ongeëvenaarde service

Ons professionele en vriendelijke personeel zorgt ervoor dat uw festivalgangers de best mogelijke eetervaring hebben.

Voor elk festival de perfecte match

Een smakelijke toevoeging aan elk evenement

Of het nu gaat om een muziekfestival, een cultureel evenement of een bedrijfsfeest, wij zorgen ervoor dat het eten net zo memorabel is als het evenement zelf.

Op maat gemaakt menu

Onze aanpak: innovatief en flexibel.

We werken samen met u om een menu te ontwerpen dat past bij de sfeer van uw festival, met opties die variëren van street food tot gourmetgerechten.

Efficiënte logistiek

Ons team is ervaren in het hanteren van de unieke logistieke uitdagingen van festivals, zodat u zich kunt concentreren op het succes van het evenement.

Hoogstaande uitvoering

Van de bereiding tot de presentatie, wij zorgen ervoor dat elk aspect van onze festival catering van de hoogste standaard is.

Gedreven door passie en expertise

Energie en enthousiasme.

Ons team van chef-koks, planners en bedieningspersoneel is gepassioneerd over het leveren van uitzonderlijke festivalervaringen. Het geluk van de festivalbezoekers is onze grootste drijfveer. Wij streven ernaar om van elk festival een culinair hoogtepunt te maken.
Elk lid van ons team draagt bij aan het creëren van een dynamische en vreugdevolle sfeer op uw festival. Het is een golf van energie en enthousiasme bij elk festival. Dit draagt bij aan de algehele festivalervaring.
Joris Kuik

Joris Kuik.

Founder

image001

Robin ten Lohuis.

Sales

FAQ's

Uw vragen over festival catering beantwoord

We benaderen elk festival met een frisse blik, waarbij we ons menu en onze services aanpassen aan de unieke sfeer en behoeften van het evenement.
Ja, ons team is ervaren in het efficiënt bedienen van grote groepen, met behoud van kwaliteit en snelheid van service.
Onze focus ligt op creativiteit, kwaliteit en diversiteit. We bieden een breed scala aan gerechten die zowel traditioneel als innovatief zijn.
U kunt ons het beste direct een e-mail sturen met uw wensen, de datum en het aantal personen. Zo kunnen we zo snel en volledig mogelijk reageren. U kunt ook onderstaand contactformulier gebruiken.

CONTACT

Krijg een antwoord op uw vragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Type aanvraag
Voor - en achternaam
Waarop u het beste te bereiken bent
Uw e-mailadres
Bijv. bruiloft of beurs evenement
Datum van het evenement
Vul de stad of nog liever het adres van de locatie van het evenement in
Stel uw vraag of beschrijf de sfeer die u wenst neer te zetten