Personeelsfeest op eigen locatie

Transformeer uw personeelsfeest met De Honneurs’ high-end catering, verzekerd van een onvergetelijke en persoonlijke ervaring.
Vanaf €28pp
Luxe catering op uw personeelsfeest

Personeelsfeest op eigen locatie

Een personeelsfeest moet speciaal zijn. Laat De Honneurs de magie naar uw locatie brengen met onze hoogwaardige catering en onvergetelijke service.

Luxe catering op uw personeelsfeest

Wij verzorgen met liefde en passie high-end catering voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest. Al onze gerechten worden altijd vers bereid. We werken met pure ingrediënten en gaan voor smaakvolle keuzes en combinaties van bijzondere gerechten, die we door middel van de juiste aankleding nog beter kunnen presenteren. Hierdoor worden de smaakpapillen van uw gasten gegarandeerd geprikkeld en het oog wordt tegelijkertijd ook getrakteerd op iets magisch.

Een complete invulling van uw personeelsfeest

Ons team bij De Honneurs tilt uw personeelsfeest naar een hoger niveau met een unieke mix van luxe catering en sensationele presentatie. We maken van elk bedrijfsfeest een culinair spektakel, met gerechten die net zo indrukwekkend zijn als ze smaken.

De Honneurs op eigen locatie

De Honneurs brengt high-end catering naar u toe. Of u nu een bedrijfsfeest organiseert op uw afdeling of op eigen locatie: high-end catering ligt voor u binnen handbereik. Wij werken vanuit Nijmegen, maar verzorgen tevens bedrijfsfeesten in Gelderland, Noord-Brabant en Utrecht. Inmiddels hebben wij geweldige en spraakmakende bedrijfsfeesten mogen organiseren en voorzien van catering in onder andere:
Geef graag aan wat uw wensen zijn, zodat wij een zo compleet mogelijke offerte kunnen opstellen.

Createurs d'ambiance

De Honneurs kijkt verder dan alleen drinken en eten tijdens een evenement. Daarom is onze event catering de perfecte match voor ieder evenement. Ons werk brengt culinair voedsel, entertainment en vriendschap bij elkaar. Wij vinden eten en drinken belangrijk, maar het gehele evenement moet een succes zijn. Wij zullen ons deel succesvol uitvoeren, waardoor uw gasten niets tekort zullen komen. Event catering op maat is voor iedereen binnen handbereik, of u in Gelderland, Utrecht of Brabant woont. De afgelopen jaren hebben we event catering georganiseerd in, onder andere:

Laat ons de Honneurs waarnemen

Mogen we binnenkort bij u de Honneurs komen waarnemen voor event catering? Vraag nu een maatwerk offerte aan!