Barbecue catering: smaakvol en stijlvol

Een culinaire beleving

Ontdek de kunst van barbecue catering met De Honneurs. Wij bieden een unieke en smaakvolle ervaring die elke gelegenheid omtovert tot een onvergetelijk evenement. Onze passie voor kwaliteit en detail weerspiegelt zich in elk gerecht dat we serveren, van klassieke barbecuefavorieten tot innovatieve culinaire creaties.
Vanaf €28pp
Een barbecue is niet zomaar een maaltijd; het is een viering van smaak, gezelligheid en vakmanschap.

Joris Kuik

Oprichter - De Honneurs

Vakmanschap en kwaliteit

Waarom onze barbecue catering uniek is.

Bij De Honneurs geloven we dat barbecueën een kunstvorm is. Ons team van ervaren chefs gebruikt alleen de hoogste kwaliteit ingrediënten en de nieuwste kooktechnieken om ervoor te zorgen dat elke hap een belevenis is.

Persoonlijke aanpak

Elke barbecue is een persoonlijke aangelegenheid. We werken nauw samen met onze klanten om een menu op maat te creëren dat perfect past bij de gelegenheid en de voorkeuren van de gasten.

Creativiteit en innovatie

Onze chefs zijn constant bezig met het verkennen van nieuwe smaken en technieken. We combineren traditionele barbecue met creatieve ideeën om een unieke eetervaring te bieden.

Voor elke gelegenheid de perfecte barbecue

Maak elk evenement speciaal

Van intieme familiebijeenkomsten tot grote zakelijke evenementen, onze barbecue catering past zich naadloos aan de sfeer van uw evenement aan. Geniet van de perfecte combinatie van een ontspannen sfeer en culinaire uitmuntendheid.

Familie en vrienden

Creëer blijvende herinneringen met een heerlijke barbecue in de achtertuin of op een unieke locatie. Laat ons zorgen voor alle details, terwijl u geniet van kostbare momenten met uw dierbaren.

Zakelijke evenementen

Imponeer uw collega’s en zakenpartners met een professioneel georganiseerde barbecue. Perfect voor teambuilding, bedrijfsfeesten of klantenevenementen, waarbij we altijd streven naar een onberispelijke presentatie en service.

Menu creatie

Ons proces: aandacht voor elk detail.

Samen met u ontwerpen we een op maat gemaakt menu dat perfect aansluit bij uw evenement. Van traditionele barbecueklassiekers tot speciale verzoeken, wij staan open voor uw ideeën.

Event planning

Wij nemen de volledige organisatie van het evenement op ons, van de voorbereiding tot de uitvoering, zodat u zich kunt concentreren op uw gasten.

Uitvoering op de dag

Op de dag van het evenement zorgen onze professionals voor een soepele en stressvrije ervaring, waarbij elk aspect van de catering met precisie wordt beheerd.
Maatwerk Catering: Uw Visie

Gepassioneerde chefs en eventplanners

Het team achter de Honneurs barbecue catering.

Ons team bestaat uit ervaren chefs en eventplanners die zich inzetten voor het creëren van onvergetelijke evenementen. Ervaar de toewijding en het vakmanschap van ons team, dat streeft naar perfectie in elk gerecht en elke presentatie.
We combineren culinaire expertise met een flair voor eventmanagement om ervoor te zorgen dat elk aspect van uw evenement perfect is. Onze passie voor barbecue catering weerspiegelt zich in de tevredenheid van onze klanten. Elke glimlach is een bevestiging van ons harde werk en toewijding.
Jop van Ruitenbeek

Jop van Ruitenbeek.

Barbecue Meester

image001

Robin ten Lohuis.

Account Manager

FAQ's

Faq: alles wat u wilt weten over onze barbecue catering

Onze unieke aanpak combineert traditionele barbecuetechnieken met moderne culinaire innovaties, wat resulteert in een unieke ervaring die u nergens anders vindt.
Absoluut, wij bieden diverse opties die rekening houden met allergieën, dieetvoorkeuren en levensstijlkeuzes van uw gasten.
Wij adviseren om minimaal enkele weken van tevoren te boeken, vooral tijdens de drukke zomermaanden, om zeker te zijn van beschikbaarheid.
U kunt ons het beste direct een e-mail sturen met uw wensen, de datum en het aantal personen. Zo kunnen we zo snel en volledig mogelijk reageren. U kunt ook onderstaand contactformulier gebruiken.

CONTACT

Krijg een antwoord op uw vragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Type aanvraag
Voor - en achternaam
Waarop u het beste te bereiken bent
Uw e-mailadres
Bijv. bruiloft of beurs evenement
Datum van het evenement
Vul de stad of nog liever het adres van de locatie van het evenement in
Stel uw vraag of beschrijf de sfeer die u wenst neer te zetten