Thuisdiner: ongekend genieten

Geniet van een onvergetelijk thuisdiner

Als u graag een smaakvolle avond wilt organiseren, laat dan de Honneurs een thuisdiner verzorgen. Een kok bereidt dan een menu dat uw gasten zal imponeren. Gewoon in uw eigen keuken. Dit gebeurt allemaal volledig live en voor het oog van uw gasten, want liefde uit de keuken brengt een glimlach aan tafel. Vanaf 20 personen.
Liefde uit de keuken brengt een glimlach aan tafel.

Joris Kuik

Oprichter - De Honneurs

Waarom we met thuisdiners gestart zijn

Geluk halen uit een thuisdiner.

Als zijnde De Honneurs organiseren wij de meest originele thuisdiners. Wij delen graag onze passie voor voedsel, vriendschap en vermaak met u. Iedere opdracht is anders, want wij nemen al uw wensen in acht zodat uw thuisdiner een avond wordt waar nog lang over nagepraat zal worden.

Niets is onmogelijk

De Honneurs zullen er alles aan doen om uw thuisdiner een daverend succes te maken. Op deze manier kunt u uw familie en vrienden een keer flink verwennen. U kunt de avond volledig aanpassen aan uw smaak. Dit geldt voor het menu, maar ook voor alle elementen hieromheen. Denk bijvoorbeeld aan de aankleding, het entertainment en het personeel. Niets is onmogelijk.

De Honneurs waarnemen

Bent u klaar om ons De Honneurs te laten waarnemen op het gebied van het thuisdiner? Neem dan contact op of lees verder en laat uzelf inspireren met de mogelijkheden.

Uniek menu

Hoe wij uw thuisdiner tot een succes maken.

Om een thuisdiner te creëren waar uw gasten nog lang over zullen napraten, stellen de Honneurs een uniek menu samen. De culinaire creaties worden volledig aan uw smaak aangepast. Uiteraard wordt er ook met allergieën en andere voedingsvoorschriften rekening gehouden.

Exclusieve beleving

We creëren een unieke sfeer die uw thuisdiner onderscheidt en een exclusieve ervaring biedt. Omdat de Honneurs alle facetten van het thuisdiner verzorgen, heeft u genoeg tijd om met uw gasten door te brengen. Hierdoor zal u zelf meer van het diner kunnen genieten.

Professionele uitvoering

Ons team van professionals zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van uw thuisdiner, van start tot finish. Daarnaast krijgt uw diner daardoor ook een persoonlijker tintje, want ze komen uiteraard voor u. De Honneurs werken alleen met toegankelijke, rustige en passievolle professionals. Wij verzorgen de volledige avond, maar zetten onszelf nooit in de spotlight. Het is immers úw avond.

Createurs d'ambiance

Wie wij zijn.

Ons team bestaat uit gepassioneerde chefs en ervaren eventplanners die streven naar perfectie. Wij verrijken speciale momenten met culinaire hoogstandjes en een sfeervolle ambiance.
Onze visie: “Elk evenement, groot of klein, transformeren in een buitengewone ervaring.”
Joris Kuik

Joris Kuik.

Founder

image001

Robin ten Lohuis.

Sales

FAQ's

Veelgestelde vragen over thuisdiner

Thuisdiners zijn beschikbaar vanaf minimaal 20 personen.
Ja, wij houden rekening met allergieën en specifieke voedingsvoorschriften.
Ja, wij bieden volledige service inclusief aankleding en entertainment naar uw smaak
U kunt ons het beste direct een e-mail sturen met uw wensen, de datum en het aantal personen. Zo kunnen we zo snel en volledig mogelijk reageren. U kunt ook onderstaand contactformulier gebruiken.

CONTACT

Krijg een antwoord op uw vragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Type aanvraag
Voor - en achternaam
Waarop u het beste te bereiken bent
Uw e-mailadres
Bijv. bruiloft of beurs evenement
Datum van het evenement
Vul de stad of nog liever het adres van de locatie van het evenement in
Stel uw vraag of beschrijf de sfeer die u wenst neer te zetten