Event catering op maat

Ontdek veelzijdige event catering door De Honneurs. Van bruiloften tot bedrijfsopeningen, wij bieden een complete culinaire ervaring.
Meer dan alleen event catering op maat

De Honneurs: Event catering op maat

“Ontdek veelzijdige event catering door De Honneurs. Van bruiloften tot bedrijfsopeningen, wij bieden een complete culinaire ervaring.”

Meer dan alleen event catering op maat

De Honneurs schakelt u in voor de complete culinaire verzorging van ieder event. Of dit nu een bruiloft is of een bedrijfsopening; wij zijn in staat u volledig te ontzorgen en bieden meer dan enkel event catering op maat. Wij zorgen voor de drankjes, culinaire hapjes, styling, professioneel personeel en entertainment.

De Honneurs biedt een totaalconcept voor uw evenement

Bij De Honneurs gaat onze event catering verder dan het gewone. Wij combineren traditionele gastvrijheid met hedendaagse smaken om een ongeëvenaarde eetervaring te creëren. Ons team zorgt voor elk detail, van smaakvolle gerechten tot de perfecte ambiance, om ervoor te zorgen dat uw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.”

Event catering bij u aan huis of op locatie

Event catering nodig omdat u een feest of evenement op locatie of aan huis wilt organiseren? Bij De Honneurs is het aantal gasten geen punt. Wij zorgen als cateraar ervoor dat de catering op maat wordt gemaakt en dat iedere gast niets tekort zal komen. Samen met u stellen we het menu op, zodat we ervoor zorgen dat er voor iedere gast wat wils is. Koken laat u aan de experts over. Wij verzorgen culinaire hoogstandjes waar uw gasten versteld van zullen staan. De event catering is op maat gemaakt, en kan bij u aan huis plaatsvinden of op locatie zoals bij uw bedrijf. Doe een prijsaanvraag voor de kosten en wij zullen uw aanvraag binnen 24 uur beantwoorden
Geef graag aan wat uw wensen zijn, zodat wij een zo compleet mogelijke offerte kunnen opstellen.

De perfecte match voor ieder evenement

De Honneurs kijkt verder dan alleen drinken en eten tijdens een evenement. Daarom is onze event catering de perfecte match voor ieder evenement. Ons werk brengt culinair voedsel, entertainment en vriendschap bij elkaar. Wij vinden eten en drinken belangrijk, maar het gehele evenement moet een succes zijn. Wij zullen ons deel succesvol uitvoeren, waardoor uw gasten niets tekort zullen komen. Event catering op maat is voor iedereen binnen handbereik, of u in Gelderland, Utrecht of Brabant woont. De afgelopen jaren hebben we event catering georganiseerd in, onder andere:

Laat ons de Honneurs waarnemen

Mogen we binnenkort bij u de Honneurs komen waarnemen voor event catering? Vraag nu een maatwerk offerte aan!