Bedrijfsborrel catering: elegante en professionele aanpak

Sfeervolle zakelijke evenementen

Maak uw bedrijfsborrel onvergetelijk met De Honneurs. Ons team van experts creëert de perfecte ambiance voor uw zakelijke evenementen, waarbij wij de beste culinaire ervaringen combineren met een professionele en stijlvolle uitvoering.
Vanaf €28pp
Elke bedrijfsborrel is een kans om te netwerken, te vieren en te genieten in een verfijnde setting.

Joris Kuik

Oprichter - De Honneurs

Zakelijk en sfeervol

Een klasse apart in bedrijfsborrels.

Onze bedrijfsborrel catering is gericht op het creëren van een zakelijke maar ontspannen sfeer, waar uw gasten kunnen netwerken in een aangename setting.

Aangepast aan uw bedrijf

Wij begrijpen dat elke bedrijfsborrel uniek is. Daarom passen we onze diensten aan om perfect aan te sluiten bij de stijl en behoeften van uw bedrijf.

Kwaliteit en service

Ons team zet zich in voor uitmuntende kwaliteit en service, van de bereiding van de gerechten tot de presentatie en bediening.

Van intieme meetings tot grote bedrijfsevenementen

Creëer de perfecte zakelijke sfeer

Ongeacht de grootte van uw evenement, van intieme teammeetings tot grootschalige bedrijfsfeesten, wij zorgen voor een onberispelijke cateringervaring die uw gasten zal verbazen en verrijken.

Planning en organisatie

Onze aanpak: aandacht voor elk detail.

Vanaf het eerste contact tot de afronding van het evenement, ons team begeleidt u door elk aspect van de planning en organisatie.

Uitvoering

Op de dag van het evenement zorgen we voor een naadloze uitvoering, waarbij elk detail tot in de perfectie is verzorgd. Ons team werkt harmonieus samen om een soepele en efficiënte service te garanderen, elke keer weer.

Follow-up

Na het evenement staan we klaar voor feedback en om te zorgen dat elke ervaring met De Honneurs uw verwachtingen overtreft.

Ervaring en toewijding

Ontmoet ons team van catering professionals.

Ons team bestaat uit ervaren professionals die zich inzetten om uw bedrijfsborrel tot een succes te maken.
We combineren onze passie voor catering met een grondige kennis van eventmanagement om unieke ervaringen te creëren. Onze grootste beloning is de tevredenheid van onze klanten en hun gasten. We streven ernaar om elke verwachting te overtreffen.
Joris Kuik

Joris Kuik.

Founder

image001

Robin ten Lohuis.

Sales

FAQ's

Uw vragen beantwoord over bedrijfsborrel catering

We werken nauw samen met u om een op maat gemaakt concept te creëren dat past bij uw bedrijfscultuur en doelen.
Ja, wij bieden een breed scala aan vegetarische en veganistische opties, allemaal bereid met dezelfde zorg en kwaliteit.
Wij bieden flexibele cateringopties die aangepast kunnen worden aan vrijwel elke locatie, of het nu een kantoor is of een externe evenementenruimte.
U kunt ons het beste direct een e-mail sturen met uw wensen, de datum en het aantal personen. Zo kunnen we zo snel en volledig mogelijk reageren. U kunt ook onderstaand contactformulier gebruiken.

CONTACT

Krijg een antwoord op uw vragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Type aanvraag
Voor - en achternaam
Waarop u het beste te bereiken bent
Uw e-mailadres
Bijv. bruiloft of beurs evenement
Datum van het evenement
Vul de stad of nog liever het adres van de locatie van het evenement in
Stel uw vraag of beschrijf de sfeer die u wenst neer te zetten