Kerstbox voor thuis: culinaire verwennerij

Breng de magie van kerst in uw huis

Met de Kerstbox voor Thuis van De Honneurs haalt u een feest van smaken en stijl in huis. Onze boxen zijn zorgvuldig samengesteld om u een luxe kerstdiner-ervaring te bieden, zonder de stress van het zelf koken.
Kerstdiner zonder gedoe? Zo geregeld.

Joris Kuik

Oprichter - De Honneurs

Vier kerst zonder zorgen

Comfort en gemak met een luxe touch.

Onze Kerstboxen zijn ontworpen om u een zorgeloze en toch luxueuze kerstmaaltijd te bieden. Geniet van de hoogwaardige ingrediënten en verfijnde smaken, allemaal vanuit het comfort van uw eigen huis.

Exquise smaken

Elke Kerstbox voor thuis is een culinair avontuur, met gerechten die zijn bereid met de meest verse seizoensingrediënten.

Makkelijk en snel

Onze Kerstboxen zijn gebruiksvriendelijk en makkelijk te bereiden, waardoor u meer tijd overhoudt om te genieten met uw dierbaren.

Perfect voor elke gelegenheid

Een feestelijke ervaring voor iedereen

Onze Kerstboxen zijn ideaal voor zowel kleine familiebijeenkomsten als grotere zakelijke evenementen. Ze bieden een ongecompliceerde manier om iedereen te trakteren op een heerlijke maaltijd. Wij helpen u aan een onbezorgd diner met de lekkerste gerechten. Een diner voor twee of om te delen samen met vrienden en familie. Wij bereiden het voor, u maakt het af. U heeft geen culinaire kennis nodig!

Kies uw box

In een handomdraai uw perfecte diner op tafel.

Kies per persoon uw favoriete box. Gaat u tijdens het diner voor vlees, vis of vega? Of kiest u voor een overheerlijke brunch?

Ontvang uw box

Onze chefs bereiden elk gerecht met passie en expertise, met als doel uw kerstdiner onvergetelijk te maken. Krijg een box vol met de lekkerste gerechten thuisbezorgd. U hoeft niets meer te snijden, garen of te bakken, alles is al door ons voorbereid. Een mooie culinaire beleving – thuis dineren was nog nooit zo lekker! U heeft alleen een pan met water en een oven nodig voor de bereiding.

Warm op en geniet

We zorgen ervoor dat onze Kerstboxen gemakkelijk te bereiden zijn, met duidelijke instructies voor een perfect resultaat. U heeft alleen een pan water en een oven nodig voor de bereiding. Met makkelijk te volgen instructies zet u in een handomdraai het diner op tafel. Zo wordt uitgebreid thuis dineren voor iedereen een moment om van te genieten. Optioneel kunt u door Eigenchef samengestelde bijpassende bieren, wijnen en kaasplankjes bestellen.

Passie voor feestelijke gastronomie

De creatieve geesten achter uw kerstbox.

Ons team van chef-koks en culinaire experts zet zich in om de beste kerstgerechten te creëren, met een focus op smaak en presentatie. Het geluk van onze klanten is onze grootste drijfveer. Wij streven ernaar om van elke Kerstbox een bron van vreugde en tevredenheid te maken.
Elke Kerstbox is het resultaat van onze toewijding aan culinaire uitmuntendheid en onze wens om uw kerstfeest te verrijken. Combineer artistieke flair met culinair vakmanschap, dat is de formule om uitzonderlijke kerstgerechten te creëren.
Kerstkalkoen-600x900

Christmas Turkey.

6-8 personen

Kerstbox - diner thuis

Spring Breeze Menu.

4-gangen

FAQ's

Uw vragen over onze kerstboxen beantwoord

Onze Kerstboxen bevatten een assortiment van voorgerechten, hoofdgerechten en desserts, allemaal met een feestelijk thema.
Ja, wij bieden aanpassingsmogelijkheden om aan specifieke dieetwensen, zoals vegetarisch of glutenvrij, te voldoen.
Onze Kerstboxen worden gekoeld geleverd met duidelijke instructies voor bereiding en presentatie.
U kunt ons het beste direct een e-mail sturen met uw wensen, de datum en het aantal personen. Zo kunnen we zo snel en volledig mogelijk reageren. U kunt ook onderstaand contactformulier gebruiken.

CONTACT

Krijg een antwoord op uw vragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Type aanvraag
Voor - en achternaam
Waarop u het beste te bereiken bent
Uw e-mailadres
Bijv. bruiloft of beurs evenement
Datum van het evenement
Vul de stad of nog liever het adres van de locatie van het evenement in
Stel uw vraag of beschrijf de sfeer die u wenst neer te zetten