Kerstborrel op locatie

Een spetterende kerstborrel op locatie organiseren? Laat ons De Honneurs waarnemen! Compleet verzorgde kerstborrel geheel op maat en naar wens.

Spetterende kerstborrel op locatie organiseren

Wilt u een kerstborrel op locatie organiseren voor uw bedrijf of club? Dan wilt u natuurlijk dat uw borrel een groot succes wordt. Zo maakt u immers een goede indruk op alle gasten. Om het kerstfeest goed te laten verlopen, moet u op tijd beginnen met de organisatie. Maar waar begint u? Laat ons De Honneurs waarnemen en u krijgt een kerstborrel zoals u niet eerder heeft meegemaakt. Wij organiseren een volledig verzorgde kerstborrel op kantoor, bedrijf of een andere locatie. Eentje die onvergetelijk is. Heeft u geen ruimte beschikbaar? Geen probleem, wij denken graag met u mee voor een passende oplossing. Van glaswerk tot tafelaankleding en van versiering tot meubilair en materiaal; alles kunnen wij voor u verzorgen. Een kerstborrel organiseren was nog nooit zo gemakkelijk. De Honneurs regelen alles van A tot Z zoals u dat van een high-class cateraar mag verwachten.

PrijsopgaveBel: 06 55794557Kerstcatering

Kerstborrel organiseren doet u met De Honneurs

Laat ons dit jaar uw gasten of medewerkers eens goed in de watten leggen met een knallend kerstfeest. We passen ons volledig aan naar het beeld dat u voor ogen heeft voor de kerstborrel. De Honneurs organiseert B2B kerstfeesten voor grote groepen, maar ook voor kleinere groepen kunt u bij ons terecht. Naast een kerstborrel organiseren wij ook andere zakelijke en bovenal culinaire feestjes zoals een kerstdiner of luxe zakelijke catering. In een ongedwongen sfeer organiseren wij uw compleet verzorgde kerstborrel op locatie. Wij ontvangen de gasten graag met bijvoorbeeld een glas glühwein of warme chocomelk bij een vuurkorf, waarna het feest kan beginnen. U kunt de complete verzorging aan ons toevertrouwen. Wij als high-class cateraar zullen zorgen voor een luxe catering met gerechten die uw gasten zullen verbazen.

Bedrijfsborrel met kerst

Luxe kerstdiner op locatie

Verwen uzelf en uw collega’s met een geweldig compleet verzorgd kerstdiner en maak kennis met entertainment catering van De Honneurs. Onze professionele kok trancheert voor het oog van alle gasten een mooi stuk vlees en bij het uitserveren van de borden wordt er extra aandacht geschonken aan de finishing touch van het gerecht. Ervaar zelf wat luxe catering is en laat uw smaakpapillen culinair verwennen. Wedden dat uw zakelijke gasten u zullen overladen met complimenten als “Wat een heerlijke gerechten” of “zo’n amuse heb ik nog nooit geproefd” nadat zij hebben genoten van een volledig verzorgd kerstdiner?

Feestelijke kerstborrel

Waar organiseren wij een kerstborrel?

Bent u overtuigd dat u een kerstborrel wil laten organiseren door De Honneurs? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of u te laten adviseren. Heeft u nog enkele vragen? Schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. U kunt per telefoon of email al uw vragen stellen of een aanvraag doen. Wij komen graag naar u toe om het kerstfeest te organiseren. De Honneurs is gevestigd in Nijmegen en voornamelijk actief in Gelderland, Brabant en Utrecht. Inmiddels hebben wij een compleet verzorgd kerstborrel of kerstfeest mogen organiseren in de volgende plaatsen:

 • Apeldoorn
 • Arnhem
 • Den Bosch
 • Doetinchem
 • Ede
 • Nijmegen
 • Oss
 • Zutphen
 • Lent
 • Groesbeek
 • Berg en Dal
 • Eindhoven
 • Noord-Brabant