Onze concepten worden met alle zorg en plezier op uw wensen afgestemd

Onze cateringconcepten zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en intensief speurwerk. Zo hopen wij na elke klus deze weer tot een goed einde te brengen.

Onze concepten worden met alle zorg en plezier op uw wensen afgestemd

Onze cateringconcepten zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en intensief speurwerk. Zo hopen wij na elke klus deze weer tot een goed einde te brengen.

Joris Kuik: Levensgenieter

Waarom ik met de Honneurs gestart ben

Vanuit mijn passie voor voedsel, vriendschap en vermaak ben ik het avontuur met de Honneurs aangegaan. Het doel was, en is nog steeds, om bij iedere opdracht de meest indrukwekkende luxe hapjes en gerechten te serveren.

Bij ieder evenement zorg ik niet alleen voor heerlijke smaken, maar ook voor een prettige en ongedwongen sfeer. Mijn rustige persoonlijkheid zal dan ook terugkomen in mijn aanpak en de aansturing van iedereen met wie ik werk.

Als levensgenieter weet ik hoe ik mensen kan laten genieten van de leukste cateringconcepten. Daarom zal ik altijd ervoor zorgen dat u en uw gasten een onvergetelijk evenement zullen beleven.

https://dehonneurs.nl/wp-content/uploads/2018/01/joris-kuik.jpg

Joris Kuik: Levensgenieter

Waarom ik met de Honneurs gestart ben

Vanuit mijn passie voor voedsel, vriendschap en vermaak ben ik het avontuur met de Honneurs aangegaan. Het doel was, en is nog steeds, om bij iedere opdracht de meest indrukwekkende luxe hapjes en gerechten te serveren.

Bij ieder evenement zorg ik niet alleen voor heerlijke smaken, maar ook voor een prettige en ongedwongen sfeer. Mijn rustige persoonlijkheid zal dan ook terugkomen in mijn aanpak en de aansturing van iedereen met wie ik werk.

Als levensgenieter weet ik hoe ik mensen kan laten genieten van de leukste cateringconcepten. Daarom zal ik altijd ervoor zorgen dat u en uw gasten een onvergetelijk evenement zullen beleven.

Het team van De Honneurs

https://dehonneurs.nl/wp-content/uploads/2022/10/Rutger-1.jpg
Rutger
https://dehonneurs.nl/wp-content/uploads/2022/10/Jop-1.jpg
Jop
https://dehonneurs.nl/wp-content/uploads/2022/10/Robin-1.jpg
Robin
https://dehonneurs.nl/wp-content/uploads/2022/10/Catharine-1.jpg
Catharine
Vanuit mijn passie voor voedsel, vriendschap en vermaak ben ik het avontuur met de Honneurs aangegaan. Het doel was, en is nog steeds, om bij iedere opdracht de meest indrukwekkende luxe hapjes en gerechten te serveren. Bij ieder evenement zorg ik niet alleen voor heerlijke smaken, maar ook voor een prettige en ongedwongen sfeer. Mijn rustige persoonlijkheid zal dan ook terugkomen in mijn aanpak en de aansturing van iedereen met wie ik werk. Als levensgenieter weet ik hoe ik mensen kan laten genieten van de leukste cateringconcepten. Daarom zal ik altijd ervoor zorgen dat u en uw gasten een onvergetelijk evenement zullen beleven.
Joris
https://dehonneurs.nl/wp-content/uploads/2022/10/Linsey-1.jpg
Linsey

Dit is wat er over ons gezegd wordt

Revenue Creative
Revenue Creative
11. Oktober, 2022.
Excellente cateraars! Vooraf meedenken, adviezen, suggesties, top aankleding, geweldig eten (echt een topkok), en zeer vriendelijke en pro-actieve bediening; professionals, ze hebben plezier in hun vak! Ons diner voor 50 mensen is een onvergetelijke ervaring geworden.
Strong Viking
Strong Viking
6. Oktober, 2022.
Sinds dit jaar (2022) de samenwerking aangegaan voor onze Strong Viking Obstacle Runs. Zeer tevreden over de samenwerking zover waar De Honneurs echt met ons meedenken hoe we de kwaliteit en beleving voor onze bezoekers kunnen verbeteren! Kelly – Strong Viking
Joris Holter
Joris Holter
4. Oktober, 2022.
Top service, uiterst flexibel en meedenkend, goede prijs/kwaliteit verhouding, maar het allerbelangrijkste: heerlijk!
Marieke Schouten
Marieke Schouten
27. September, 2022.
Super professioneel en vriendelijk is het personeel. Los van het eten waarvan je gaat watertanden! Het was de kers op de taart van ons event.
Jurrien
Jurrien
21. September, 2022.
Voor mijn 45e verjaardag kwam “De Honneurs” de BBQ verzorgen. Ik maakte mij enorme zorgen want het was die dag vreselijk slecht weer. Ze hadden hun eigen tent mee en het werd uiteindelijk een groot feest. De medewerker was een super aardige jongen en wist goed hoe om te gaan met diverse mensen. Het eten was geweldig, zeer mooie producten. We hebben enorm genoten en kan “De Honneurs” bij iedereen aanbevelen!
S. F.
S. F.
16. Juli, 2022.
Top catering. Iedereen op ons feestje was erg lovend over jullie. We hebben met volle teugen genoten. Het eten was erg lekker en van een mooie kwaliteit. De entourage die jullie meenemen (smoker/buffet van steigerhout/gezellig personeel) maakten het helemaal af. Bedankt voor alles.
Marjolijn van Weerdenburg
Marjolijn van Weerdenburg
14. Juli, 2022.
Tom Hermans
Tom Hermans
24. Juni, 2022.
Fantastische service, luisteren goed naar de wensen, denken mee, aandacht voor details. Personeel was super vriendelijk. We raden de Honneurs zeker aan
Jantine Kievit
Jantine Kievit
15. Juni, 2022.
Het team van De Honneurs heeft een bbq bij ons verzorgd en ik kan enkel met lof over hen spreken! Aandachtig voor de wensen en denken mee om de catering optimaal vorm te geven. De bbq was kwalitatief uitstekend! Alles tot in de puntjes geregeld en de communicatie verliep top. Bedankt team! Echt een aanrader!
Joost Rutgers
Joost Rutgers
1. Juni, 2022.
De Honneurs heeft de catering inclusief tent(opbouw) verzorgd tijdens onze bruiloft. Dit was echt top! Heerlijk eten, vriendelijk en spontaan personeel en alles was op tijd en tot in de puntjes verzorgd. Niemand is iets te kort gekomen. Complimenten en een aanrader!