Het waarnemen van de Honneurs, Jubileum!

joris kuik 1280x1280 1 De Honneurs - Catering Nijmegen

Onlangs bestond de Honneurs 2 jaar, een mooie tijd die een leuke terugblik verdient. Want wat hebben we mooie en leuke dingen gedaan in die afgelopen twee jaar, en vooral wat is onze mooie onderneming goed gegroeid. Van klein startende onderneming, naar een goedlopend cateringbedrijf.

Eigenlijk is twee jaar nog niet eens zo’n hele lange tijd, maar voor ons voelt het alsof we dit al jaren doen. Je start een bedrijf op met een bepaald doel, maar als het dan echt begint te draaien verandert er toch een hoop. Ik weet het nog zo goed, de spanning van de allereerste productie, niet mijn allereerste productie, maar wel onder de naam “de Honneurs.”

 

Ik had natuurlijk al heel wat jaren ervaring in de horecasector, maar toch is het gevoel erachter anders.

 

Er hangt nu wel wat meer vanaf dan het draaien van een productie, om vervolgens aan het einde uit te klokken en naar huis te gaan, zonder me ook maar enigszins druk te hoeven maken over hoe het bevallen is en wat de gasten van ons vonden. Wel tot op zekere hoogte uiteraard, want wij waren het gezicht van een bedrijf en moesten de opdracht uitvoeren zoals ons was opgedragen en de boodschap zo overdragen als gewenst.

Dat is wel anders nu. Het gaat nu om mijn eigen naam, de naam van mijn bedrijf, en JUIST de indruk die ik/we hebben achtergelaten. Was het perfect? Wat waren verbeterpunten? Wat was absoluut top en wat moet beter? Kwam onze manier van werken en presenteren overeen met hoe ik het in gedachten had? Doordat alles begon te lopen en mijn jarenlange ervaring die ervoor zorgde dat alles soepel verliep, kreeg ik meer vertrouwen en nam het enthousiasme toe. Wel kreeg ik met dingen te maken waar ik simpelweg nog nooit over na had hoeven denken; logistiek, personeel, sollicitaties, hoe stel je je kwetsbaar maar wel professioneel op? Een zoektocht die door de jaren heen steeds meer vorm en antwoorden oplevert. Super spannend in het begin, maar nu ontzettend leuk en afwisselend.

Deze zoektocht ga ik met jullie delen, door de blog over een andere boeg te gooien. Hierin kun je onder andere lezen hoe ik als jonge ondernemer op het idee kwam de Honneurs te beginnen, maar ook mijn zoektocht op verschillende vlakken. Leuke feitjes, mooie en grappige gebeurtenissen, recepten en andere zaken zullen de revue gaan passeren. Zo leren jullie mij en mijn bedrijf wat beter kennen, en ik vanaf de andere kant jullie misschien ook!

 

 

De Honneurs - Createurs d'ambience

Welkom bij De Honneurs, waar elke gebeurtenis verandert in een buitengewone ervaring. Wij zijn niet zomaar een cateringbedrijf; wij zijn makers van ambiance, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige, op maat gemaakte cateringdiensten die elk evenement transformeren in een memorabele belevenis.

Van intieme private dining tot grootschalige bedrijfsevenementen, onze toewijding aan excellente service, creativiteit en aanpassingsvermogen zorgt ervoor dat elk detail zorgvuldig wordt overwogen en uitgevoerd. Stap binnen in de wereld van De Honneurs, waar elke maaltijd een verhaal vertelt en elke gelegenheid een onvergetelijk moment wordt.