De 3 leukste foodtips voor je bruiloft

Goed eten op een bruiloft is erg belangrijk, want liefde gaat door de maag. Natuurlijk zit je goed met een uitgebreid diner of buffet, maar sommige koppels willen nét even iets anders op hun bruiloft.

Gaan jullie dit jaar trouwen, maar zoeken jullie nog wat catering inspiratie voor jullie bruiloft? Lees dan snel verder, want wij geven leuke foodtips!

Tip 1: Brunchen
Tegenwoordig vinden bruiloften ook vaak in de ochtend plaats. Des te leuker om vervolgens met je bridal party uitgebreid te brunchen of lunchen. Dit kan natuurlijk in de vorm van een luxe buffet, zodat je gasten naar hartelust kunnen kiezen. Of serveer ze traditionele brunchgerechten, zoals american pancakes, eggs benedict of wentelteefjes. O.. en bij een brunch kan natuurlijk ook gewoon geproost worden met champagne of mimosa’s!

Tip 2: Fancy Comfort Food
We leven in 2018, dus je hoeft niet per se een luxe diner aan je gasten te serveren. Comfort food met een fancy randje is net zo leuk én lekker! Serveer bijvoorbeeld miniburgers met pulled pork, verse pizza of huisgemaakte pasta. Alles is mogelijk, zolang de presentatie maar mooi is! 

Tip 3: Dessert Table
De naam zegt al genoeg: een tafel vol desserts! Laat je gasten zelf kiezen met welke zoete lekkernijen ze het diner willen afsluiten. Waaruit bestaat een sweet table? Uit alles dat zoet is. Denk aan brownies, cupcakes, macarons en andere zoete toetjes. Je bruidstaart kan ook in het middelpunt van de sweet table staan. O.. en weet je wat tegenwoordig ook hip is? Een donut wall, ja een muur vol met donuts!


Afbeelding: sugarlipscakes.com 

Ben je nog op zoek naar een cateraar voor je bruiloft? Schakel dan onze hulp in! Wij weten als geen ander dat bruiloft catering maatwerk is, daarom maken we al jullie ideeën en wensen waar!

De Honneurs - Createurs d'ambience

Welkom bij De Honneurs, waar elke gebeurtenis verandert in een buitengewone ervaring. Wij zijn niet zomaar een cateringbedrijf; wij zijn makers van ambiance, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige, op maat gemaakte cateringdiensten die elk evenement transformeren in een memorabele belevenis.

Van intieme private dining tot grootschalige bedrijfsevenementen, onze toewijding aan excellente service, creativiteit en aanpassingsvermogen zorgt ervoor dat elk detail zorgvuldig wordt overwogen en uitgevoerd. Stap binnen in de wereld van De Honneurs, waar elke maaltijd een verhaal vertelt en elke gelegenheid een onvergetelijk moment wordt.