De leukste nieuwjaarsborrel host je zo

Een nieuw jaar staat voor nieuwe kansen. Een nieuwjaarsborrel is dé perfecte gelegenheid om gezamenlijk te proosten op het nieuwe jaar. Maar een nieuwjaarsborrel is meer dan alleen een fles wijn of biertje met een portie bittergarnituur op tafel. Hoe maak je de borrel toch speciaal zonder teveel heisa of stress? Wij geven je tips!

Tip 1: Plannen
Iedereen is druk tijdens de feestdagen. Plan daarom ruim van te voren een datum. De leukste dag voor een nieuwjaarsborrel is natuurlijk op 1 januari, maar de ervaring leert dat veel mensen dan al plannen hebben. Of juist geen plannen hebben gemaakt om hun roes uit te slapen ;-). Andere opties zijn het eerste weekend van januari of halverwege de maand.

Zodra de datum is gepland kun je een leuke uitnodiging sturen. Vermeld het tijdstip van de borrel en vraag of mensen willen RSVP’en. Dat is handig, want dan weet jij ook voor hoe veel mensen je boodschappen moet doen.

Tip 2: Voorbereiden
Voldoende eten en drinken is een absolute must tijdens een leuke nieuwjaarsborrel. Denk na over wat je jouw gasten wilt serveren. Kies je voor simpele borrelgarnituur, luxe charcuterie– en kaasplanken of kook je een diner? Schenk je bier, wijn en fris of ga je voor feestelijke cocktails? Een glas bubbels mag in ieder geval niet ontbreken op een nieuwjaarsborrel.

O.. en komen er zwangeren of mensen die geen alcohol drinken? Dan kun je een alcoholvrije cocktail maken van bruiswater, vlierbloesemsiroop en limoensap. Serveer het in een flute, zodat jullie allemaal met bubbels kunnen proosten op het nieuwe jaar!

Tip 3: Genieten
De nieuwjaarsborrel is niet af zonder een goede sfeer. Zorg voor versiering, steek kaarsjes aan en stel een leuke playlist samen. Daarnaast is een nieuwjaarsborrel ook het perfecte moment om een kort praatje te houden en de belangrijke mensen in je leven even in de spotlight te zetten. Houd het kort, persoonlijk en hef daarna samen het glas op een fantastisch nieuw jaar. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat iedereen geniet van de avond!

Lijkt het je toch te veel werk om zelf een nieuwjaarsborrel te hosten? Dan schakel je onze hulp in. We denken graag met je mee!

De Honneurs - Createurs d'ambience

Welkom bij De Honneurs, waar elke gebeurtenis verandert in een buitengewone ervaring. Wij zijn niet zomaar een cateringbedrijf; wij zijn makers van ambiance, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige, op maat gemaakte cateringdiensten die elk evenement transformeren in een memorabele belevenis.

Van intieme private dining tot grootschalige bedrijfsevenementen, onze toewijding aan excellente service, creativiteit en aanpassingsvermogen zorgt ervoor dat elk detail zorgvuldig wordt overwogen en uitgevoerd. Stap binnen in de wereld van De Honneurs, waar elke maaltijd een verhaal vertelt en elke gelegenheid een onvergetelijk moment wordt.