Drie fancy cocktails voor Valentijnsdag

pexels photo 613037 scaled De Honneurs - Catering Nijmegen

Vandaag staat in het teken van de liefde! Wil jij jouw Valentijn verrassen met een drankje? Natuurlijk zijn bubbels of een lekker wijntje altijd goed, maar op zo’n dag als vandaag is het wel zo leuk om iets feestelijks te doen. Wij geven je drie recepten voor cocktails die helemaal Valentijnsproof zijn!

Cocktail 1: French Martini

Nodig: 45ml wodka, 25ml crème de cassis, 25ml ananassap, 10ml citroensap, ijs & een cocktailshaker

Terug van weg geweest: de French Martini! Voor liefhebbers van zoet en roze is dit de perfecte Valentijnscocktail. Hoe je hem maakt? Easy peasy. Vul een cocktailshaker met ijsblokjes, voeg hier de wodka, crème de cassis, ananassap en citroensap aan toe en shaken maar! Schenk de French Martini in een cocktailglas en maak ‘m af met een krullende citroenzeste.

Cocktail 2: Strawberry Daiquiri

Nodig: 30ml witte rum, 15ml limoensap, 1etl. aardbeiensiroop, 5 verse aardbeien, ijs & een blender

Ook al is het februari, een frozen cocktail kan tijdens ieder seizoen! De Strawberry Daiquiri is een zoete en kleurrijke variant van de traditionele Daiquiri. Ook deze cocktail is super makkelijk te maken. Vul een blender met ijsblokjes, voeg hier witte rum, limoensap, aardbeiensiroop en vier verse aardbeien aan toe en crushen maar! Blend tot er een gladde massa is ontstaan. Serveer de Strawberry Daiquiri in een longdrinkglas en maak ‘m af met een verse aardbei op de rand!

Cocktail 3: Cosmopolitan

Nodig: 45ml citroen wodka, 30ml triple sec, 20ml cranberrysap, 10ml limoensap, sinaasappelzeste,  ijs & een cocktailshaker

Alle Sex and the City fans kennen deze klassieker nog wel: de Cosmopolitan! Een citrus-achtige cocktail, die niet té zoet is. Ook deze cocktail maak je in een cocktailshaker. Super easy alle ingrediënten er in en shaken maar! De Cosmopolitan schenk je in een cocktailglas en je maakt ‘m af met een sinaasappelzeste. Enjoy!

Wij wensen jullie een fijne Valentijnsdag!

De Honneurs - Createurs d'ambience

Welkom bij De Honneurs, waar elke gebeurtenis verandert in een buitengewone ervaring. Wij zijn niet zomaar een cateringbedrijf; wij zijn makers van ambiance, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige, op maat gemaakte cateringdiensten die elk evenement transformeren in een memorabele belevenis.

Van intieme private dining tot grootschalige bedrijfsevenementen, onze toewijding aan excellente service, creativiteit en aanpassingsvermogen zorgt ervoor dat elk detail zorgvuldig wordt overwogen en uitgevoerd. Stap binnen in de wereld van De Honneurs, waar elke maaltijd een verhaal vertelt en elke gelegenheid een onvergetelijk moment wordt.